A Göcseji Tudásközpontban

2024.02.13. 07:15

Szívek szerdája, Bálint napon – nem csak pároknak

A Göcseji Tudásközpont - Zalaegerszegi Helyi Termék Piac Szívek szerdája elnevezéssel komplex programot kínál Bálint napon nemcsak pároknak, hanem mindazoknak, akik szívesen kézműveskednek, érdeklődnek az irodalom, a zene, a természet iránt.

Antal Lívia

A rendezvényre 2024. február 14-én, szerdán 14-18 óra között kerül sor: 14:00 Szerelmes versek, 15:00 Vidám vetélkedő, 15:30 Sümeginé Horváth Anita: „Bálint nap eredete”, 16:00 EzerJóFű, Fülöp Zoltán: Szerelmetes gyógynövények, 17:00 Vidám vetélkedő, 17:30 Sorsolás: Nikitscher Bernadette Együtt című nemezképe talál gazdára a résztvevők között. A szívek szerdáján Kézművesek szíves foglalkozásai (kerámia, nemezelés, varrás, horgolás, gyertyaöntés, mézeskalács-díszítés), „Szív fészek” – fotópont, „Bátorság sarok”, „Bálint napi hennás üzenetek”, Szerethető finom falatok is várnak az érdeklődőkre. A programokra gyermekek és felnőttek is jöhetnek, egyedül vagy azzal, akit szeretnek. Szeretettel várják a szeretet-kapcsolatban élőket és szeretetre vágyó egyedülállókat is!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában