Szülők akadémiája Nagykanizsán a palini városrészben

2024.02.21. 10:00

Ingyenesen látogatható prevenciós programok

Szülők akadémiája Nagykanizsán a palini városrészben található Inkey-iskolában.

Benedek Bálint

Az előadások az iskolában ingyenesen látogathatók

Fotó: ZH

Az intézmény a Szülők akadémiája elnevezésű, ingyenesen látogatható prevenciós programjukkal a családoknak szeretnének támogatást, segítséget nyújtani a gyermekeiket érintő témákban.

- A tavalyi tanévben elkezdett sorozatunkat az idei tanévben szintén interaktív előadásokkal folytatjuk - mondta Kustor Zsófia igazgató. - Sipos Edit, iskolapszichológus előadásában március 4-én (hétfő) 17 órakor a "Ki a főnök a családban? - Családi szerepek, konfliktusok" címmel hallhatnak tájékoztatót a szülők. Manapság a családon belüli szerepek sokszor nem egyértelműek a gyerekek számára. Időnként a gyerek akarja irányítani a családot, szülőket. Hol a jó egyensúly? Milyen veszélyei vannak, ha a gyerek lesz a főnök? Hogyan kerülhetjük el a csapdákat? Végül pedig Somogyi Réka védőnő május 6-án (hétfő) 17 óra a Testkép zavarok iskolás korban című előadása tartogat izgalmakat a szülőknek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában