Zaol podcast

2024.02.05. 16:00

Hogyan ne szippantson be és használjon ki a virtuális világ? – vendégünk Pöltl Ákos családbiztonsági szakértő

Hogyan lehet egy család biztonságát megtervezni mai, technikailag fejlett világunkban? Milyen használható készségeket sajátíthatunk el, az otthonunkban milyen módszereket vezessünk be, hogy minimalizáljuk az internetes zaklatásokat, csalásokat, visszaéléseket, pszichológiai manipulációkat?

Mozsár Eszter

Pöltl Ákos szerint fontos a szülői példamutatás, hogy a gyerekeket se szippantsa be a virtuális tér.

Fotó: Mozsár Eszter

A Zaol-podcast legutóbbi adásában arról is beszélgettünk Pöltl Ákos családbiztonsági szakértővel, hogy a szülők miként mutassanak példát vagy tanuljanak ők maguk is, amivel segíthetik elkerülni a modern világ, például a közösségi média veszélyeit. Elhangzott néhány jó tanács, hogyan mozogjunk biztonságban a kibertérben. A közgazdász végzettségű szakember jelenleg az MCC FIT program nyugat-magyarországi vezető oktatója, emellett az MCC Ifjúságkutató Intézet kutató-szakértője, valamint katonai közelharc oktatói képesítéssel, illetve a Buckinghamshire New University és a Longmoor Security angliai képzését követően 3-as szintű hivatásos testőr diplomával rendelkezik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában