Szombaton délelőtt új gazdára talált jópár kedves ruha és játék

2024.02.03. 17:30

Első gardrób mustra a zalaegerszegi Apáczai VMK-ban

Az Apáczi Csere János Városi Művelődési Központban február szombaton délelőtt először rendezték meg a "Gardrób mustra - adok, veszek" elnevezésű cserét és vásárt, melyen jó állapotú felnőtt ruhák, felnőtt cipők, kiegészítők, baba- és gyerekruhák, baba-és gyerek cipők, kiegészítők, valamint játékok találhattak új gazdára.

Arany Horváth Zsuzsa

Nyisztor Cynthia a családi standon

Fotó: Pezzetta Umberto

Az akcióból a művelődési ház munkatársai szeretnének hagyományt teremteni, hiszen ez a lehetőség minden félnek kedvező és kíméli a pénztárcát is. Az első alkalom a közelgő tavaszi szezonra készülve adott lehetőséget arra, hogy a látogatók kedvező áron szerezzék be mindazt, amire szükségük van.

- A programunk iránti érdeklődést jelzi, hogy már reggel megtelt az összes kikészített asztal és a ruhák, cipők, játékok minőségére sem lehet panasz, a kínálók jó állapotú holmikkal érkeztek - összegezte tapasztalatait lapunk érdeklődésére Zsiga Dominika, az Apáczai VMK közművelődési szakember.

Ottjártunkkor több kisdiákkal is találkoztunk, ők főleg a játékaik cseréjében voltak érdekeltek. Közéjük tartozott Nyisztor Cynthia, aki vásárlást is tervezett, de a "kereskedői" szerepben is jól érezte magát. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában