Esküvőkiállítás Nagykanizsán a HSMK-ban

2024.02.11. 15:30

Egyedi esküvőre vágynak a párok - fotógaléria és videó

Esküvői torta készítők, ruhakölcsönzők, ékszerészek, rendezvényszervezők és csokoládé szökőkút üzemeltetők. A HSMK-ban szombaton 14. alkalommal rendezték meg a Kanizsai esküvőkiállítást.

Benedek Bálint

Kolonics Karolina esküvőszervező épp Bátorfi Barnabással és menyasszonyával, Horváth Viviennel egyeztet

Fotó: Szakony Attila

A házasság hetéhez kötődő eseményt a kezdetektől az esküvői meghívókkal foglalkozó vállalkozás vezetője, Osvald Gábor indította útjára. Elmondta: az esküvői szektorban dolgozó vállalkozókat fogták össze azzal a céllal, hogy egy helyen bemutassák a házasság előtt álló pároknak a kínálatukat. Az évek során olyan kapcsolatrendszerre tettek szert, melynek hála Horvátországból visszatérő vendég egy ékszerész, de a nagykanizsai szolgáltatók éppúgy megjelennek, mint az ország több pontjáról érkezők.

A HSMK színházi előcsarnoka gyorsan megtelt érdeklődő párokkal, akik közül többen határozott elképzelésekkel érkeztek, de találkoztunk olyanokkal is, akik még csak tapogatóztak.

Vas vármegyéből érkezett Czippán Fanni és vőlegénye, Németh Jenő az idén augusztus 31-én mondják ki a boldogító igent. Azonban a szerelmesek szerettek volna segítséget, támogatást adni barátaiknak, Horváth Viviennek és Bátorfi Barnabásnak, akik egyelőre még csak tervezik a menyegzőt.

- Barnabás nyolc év után tavaly nyáron Párizsban kérte meg a kezemet - mondta a nagykanizsai Horváth Vivien. Az időpont elvileg már megvan, jövő év május 30-a. Ha nem találunk hozzá megfelelő helyet, akkor akár rugalmasan változtatunk. Élőzenét szeretnénk sztárfellépővel, egyelőre a helyszíneket keresünk, itt Nagykanizsán és környékén szegényes a választék. Sőt manapság egy lagzival egybekötött esküvő költségei akár az 5 (!) millió forintot is elérhetik.

A problémán igyekezett segíteni a nagykanizsai Kolonics Karolina esküvő és rendezvényszervező. Szerinte fontos, hogy az esküvő kreatív, egyedi legyen. Ha valaki szeretne kitűnni a tömegből, akkor egy tematikus lakodalommal jól jár. Ennek lényege, hogy például egy utazás, vagy vidám fesztivál hangulatát idézze az esküvő dekorációja, de a meghívók megjelenítése is. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában