Alapítványi bál, a harmadik alkalommal

2024.02.25. 12:30

A szívsebészeti centrum támogatására

A koszorúér véráramlását mérő készülékhez való mérőfejek beszerzésére is költenek a Zalai Szívgyógyászatért Alapítvány bevételeiből, amelynek gyarapítását is szolgálta a szombaton este tartott bál.

Arany Gábor

Borsosné Pál Ildikó, Tuboly Edit, Galamb Tamás, Simon Krisztina, dr. Rashed Aref az oklevelek átadása után

Fotó: A szerző

Ezenkívül az osztályon dolgozók szakmai képzésére, a munkakörülményeik javítására, a szívbetegek ellátásának fejlesztésére is fordítanak. Egyebek mellett erről is szólt megnyitó beszédében Borsosné Pál Ildikó, az alapítvány elnöke, a harmadik alkalommal megtartott báli rendezvényükön az Arany Bárány Hotel télikertjében. A program egyben jubileumi ünnepség volt, hiszen 30 évvel ezelőtt jött létre a szívsebészeti centrum és az évben az alapítvány is. Az elnök az elmúlt évről szólva kiemelte, az szja 1 százalékából kapott támogatás megduplázódott az egy évvel korábbihoz képest. 

Vigh László országgyűlési képviselő (balról) és dr. Rashed Aref osztályvezető főorvos (jobbról) a kitüntetettekkel
Forrás: ZH

Dr. Rashed Aref, a Zala Vármegyei Szent Rafael Kórház Szívsebészeti Osztályának vezetője beszédében köszönetet mondott a támogatásért. Enélkül az elmúlt évben talán nem is lett volna sikeres a fejlődésük, a túlélésért folytatott küzdelmük, fogalmazta meg érzéseit. 

Az est alkalmából elismerő oklevelet vett át a szívsebészet három dolgozója, Tuboly Edit, a hotel részleg ápolónője, Simon Krisztina vezető műtősnő, Galamb Tamás, az intenzív részleg vezető ápolója. 

A rendezvényen Vigh László országgyűlési képviselő és Bali Zoltán alpolgármester is részt vett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában