Különleges lemezek

2024.02.18. 11:30

A rockzenei albumok iránt mutatkozott a legnagyobb érdeklődés a zalaegerszegi lemezbörzén

Töretlen sikernek örvendenek a lemezbörzék Zalaegerszegen, ezúttal is érdeklődők sokasága látogatott el a Göcsej Tudásközpontba, hogy különleges vagy ritka albumokkal gyarapítsa gyűjteményét. A szombati rendezvényre nemcsak Zalából, a szomszédos vármegyékből is érkeztek zenekedvelők.

Gyuricza Ferenc

Cserman Norbert (balról), Csöngető Zsolt és Sipos Róbert válogat Göncz Tamás kínálatából

Fotó: Gyuricza Ferenc

A legnagyobb érdeklődés továbbra is a rockzenei albumok iránt mutatkozik – mondta el lapunk érdeklődésére Göncz Tamás főszervező. Úgy fogalmazott: a rockzenét kedvelők köre hűséges az általa preferált előadókhoz, valóban gyűjti azok albumait, hiszen nemcsak egy-egy dalt, hanem a teljes életművet szívesen hallgatja.

- Hasonló mondható el a jazz világáról is, ám az iránt már egy jóval szűkebb közönségréteg mutat érdeklődést – folytatta Göncz Tamás. – Akadtak olyan látogatók is, akik a kommerszebb popzenét kedvelik, ezekből az albumokból is bőven volt most a kínálatban. A börze ugyanakkor nemcsak arra jó, hogy beszerezzük a gyűjteményünkből hiányzó lemezeket, hanem lassacskán közéleti központtá válik, ahol el tudunk beszélgetni a zenéről, és az élet egyéb fontos dolgairól is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában