Az összefogásban hisznek

2024.02.05. 19:00

A KÉVE változást szeretne Keszthely életében

Az ellenzéki erők együttes indulását szorgalmazza a Kisvárosunkért Érdekvédelmi Egyesület (KÉVE). A céljuk az, hogy változást hozzanak Keszthely életébe.

Péter B. Árpád

Herold János és dr. Weller-Jakus Tamás a sajtótájékoztatón

Fotó: ZH

Dr. Weller-Jakus Tamás, a KÉVE elnöke és Herold János, az egyesület alelnöke a keszthelyi városháza előtt tartott sajtótájékoztatón arról is beszélt, 2019-ben kevés hiányzott a sikerhez, s remélik: idén már meglesz az a pici plusz az önkormányzati választáson.

A KÉVE továbbra is vállalja az ernyőszervezet szerepkörét, segítve a helyi együttműködést, s a városban jelenlévő politikai és civil szervezetek jelentős része már csatlakozott ehhez, fogalmazott dr. Weller-Jakus Tamás. Szerinte az a cél, hogy „a Balaton fővárosa tényleg elinduljon azon az úton, amelyre nagyon régóta vár” a helyi közösség. Éppen ezért további csatlakozókat várnak.

Az elnök elmondta, aki segíteni szeretné a KÉVE munkáját, vállalhat plakátolást és közösségi feladatokat is. Leszögezte: együtt sikerülni fog, s egyre többen hisznek ebben, hiszen a nem a kormányhoz kötődő helyi szervezetek jó része már csatlakozott hozzájuk, bízva az együttműködés erejében.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában