Megkezdődtek a felújítások

2023.12.11. 18:30

Változások az egészségügyi ellátásban Zalalövőn

Megkezdődtek az egészségügyi központ belső felújítási munkálatai Zalalövőn, melyek az épületben zajló rendeléseket is érintik. Emiatt átmenetileg változások léptek életbe az egészségügyi ellátásban.

Gyuricza Ferenc

Forrás: Shutterstock.com

Minderről Gyarmati Antal polgármester tájékoztatta lapunkat. Mint mondta, az önkormányzat a területi operatív programhoz nyújtott be sikeres pályázatot, s az elnyert 52 millió forintos támogatás révén újabb szakasza valósulhat meg az épület teljes körűre tervezett felújításának. Jelenleg többek között a bejáratok átalakítására, a burkolat felújítására, valamint új rampák kialakítására kerülhet sor. Mindez szakaszosan zajlik majd, s első körben a bejáratok felújítását végzik el a kivitelezők.  

- Annak érdekében, hogy az egészségügyi ellátások zavartalanul működhessenek, kénytelenek voltunk a munkálatok miatt néhány változtatással élni – magyarázta Gyarmati Antal. – Mindezt azt jelenti, hogy le kellett zárnunk a gyermekorvosi rendelő bejáratát, így a rendelés a védőnői ellátással együtt átmenetileg az óvoda és az egészséghéz közötti parkoló irányából, az épület hátsó bejáratán keresztül közelíthető meg.  

A polgármester hozzátette: ez a változás addig marad életben, amíg a bejáratok felújítása be nem fejeződik. Azt követően újabb módosításokra kerülhet sor az egészségügyi szolgáltatásban, azokról szintén értesíteni fogják a lakosságot.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában