Elismeréseket adnak át a Köszönet napján

2023.12.05. 18:00

Megköszönik a civilek munkáját Nagykanizsán

Az idén december 13-án (szerda) 17 órakor a Halis-könyvtárban immár 17. alkalommal tartják meg a Térségi társadalmi felelősségvállalási konferenciát és kísérő rendezvényét, a Köszönet napját.

Benedek Bálint

A sajtótájékoztató résztvevői, balról: Lengyák István, az NCKE soros elnöke, Fási Barnabás, a KFK alelnöke és Budavölgyi Kálmán

Fotó: Szakony Attila

Az esemény jelentőségéről a szervező, Nagykanizsai Civil Kerekasztal Egyesület (NCKE) és a Kanizsai Fiatalok Közössége (KFK) az esemény helyszínén a bibliotékában tartottak sajtótájékoztatót.

- A Köszönet Napja a Civil Kerekasztal közösségei által alapított bensőséges összejövetel - mondta Budavölgyi Kálmán, az NCKE ügyvezető elnöke. - Ennek keretében az alapító szervezet visszaemlékezik az elmúlt esztendő legjelentősebb civil megmozdulásaira, majd az ajánlások alapján a kerekasztal elnöksége által megválasztott legaktívabb civil személyeknek „Az év civil önkéntese” és „Az év civil embere”, „Az év civil fiatalja” a legtöbb, és legjelentősebb civil tevékenységet végző csoportnak pedig „Az év civil közössége” erkölcsi díjakat adja át. Ugyancsak e napon köszöni meg az alapító a nagykanizsai civil klubokat-, egyesületeket-, szervezeteket, civil megmozdulásokat legnagyobb mértékben támogató személyeknek és közösségeknek a munkáját, szponzori-, mecénási tevékenységét, és adja át számukra „A civilek mecénása”-, valamint „A civilek szponzora” erkölcsi díjakat.

Hozzátette: az ünnepségen több előadóművész produkciója szolgálja a nézők igényeit, fúvósok, billentyűsök és énekesek érkeznek hozzájuk. Majd egy kibővített kórus előadásában pedig elhangzik a Civilek himnusza is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában