Becsületkassza és licit

2023.12.20. 12:30

Jótékonykodtak a fodrászok

Évek óta szerveznek ilyen akciókat

Arany Gábor

Az adomány átadásán: Balaicz Zoltán, az egyesület képviseletében Hajdu Katalin és Molnár-Péter Tímea, valamint Farkas Péter és munkatársai, Szántó Ákos, Varga Márk, Németh Bence

Fotó: A szerző

Jótékonysági hajvágással és licittel gyűjtött adományt a megyében negyven családdal kapcsolatban álló Down Mosolyambulancia Egyesület javára a zalaegerszegi Wolf Hair & Barber Szalon. Az ötfős üzlet vezetője, tulajdonosa, Farkas Péter elmondta, hogy évek óta szerveznek jótékony célú akciókat. Idén a december 15-ei munkanapjukon a becsületkasszával gyűjtött bevétel teljes összegét ajánlották fel, 608 ezer forintot. Emellett az interneten egy hétig tartó liciten eladtak egy Szoboszlai Dominik magyar válogatott labdarúgó és csapatkapitány aláírásával ellátott mezt is, ami 600 ezer forintért kelt el. Szerdán délelőtt az 1 208 000 forint átadásán részt vett Balaicz Zoltán polgármester is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában