Kedvesség-híd a generációk között

2023.11.25. 14:04

Vidám, dalos-táncos rendezvény a hévízi városházán

Generációk közötti találkozóra hívta Hévíz fiataljait és időseit a Szépkorúak Vidám Társasága, valamint az önkormányzat. A mosolygós programon minden korosztály remek hangulatú produkcióval szórakoztatta az egybegyűlteket a városháza dísztermében.

Péter B. Árpád

Bulival indult a délután, középen az ötletgazda, Soborné Mosolygó Liám

Fotó: Péter B. Árpád

A résztvevők közös táncával indult az első ízben megtartott program, amelyen általános és középiskolások, illetve jó kedélyű idősebb polgárok egyaránt részt vettek. Papp Gábor polgármester kiemelte, a legfontosabb cél a közösségi élet megerősítése azáltal, hogy összehozzák a város különböző életkorú polgárait. Vagyis azt ösztönzik: találjanak egymásra a generációk. Éppen ezért ebből a rendezvényből hagyományt szeretnének teremteni, a városháza pedig mindig nyitva áll hasonló kezdeményezések előtt, tette hozzá a város első embere.

A generációs délután kezdetén Soborné Mosolygó Liám és Papp Gábor is táncra kelt
Fotó: Péter B. Árpád

– Számomra polgármesterként, hévíziként, édesapaként ez természetes, sőt: minél többször szeretnénk odaadni a dísztermet, ezzel is segítve azt, hogy ilyen programok létrejöjjenek – fogalmazott lapunknak Papp Gábor.

Az ötletgazda, Soborné Mosolygó Liám leszögezte, országosan példaértékű ez a kezdeményezés. Szerinte a generációk közötti kedvesség-híd azért fontos, hogy megismerjék, megszeressék és tiszteljék egymást, mert ez a mai világban rendkívüli érték.

A remek hangulatú programnak folytatása következik, képünkön Soborné Mosolygó Liám és Papp Gábor a megnyitón
Fotó: Péter B. Árpád

– Megkértük az iskolásokat: ha szívesen közelebb kerülnének hozzánk ezen a kedvesség-hídon, ezzel is építve városunk közösségét és szolgálva a jó hangulatot, kapcsolatot, akkor tartsanak velünk. Vevők voltak erre, a mai műsor is ezt bizonyítja – mondta a Szépkorúak Vidám társaságának társelnöke.

A résztvevők táncos műsorral lepték meg egymást és a közönséget
Fotó: Pétet B. Árpád

Soborné Mosolygó Liám kijelentette, ezzel a rendezvénnyel kedvességet, örömöt hoztak egymás életébe, és a siker láttán egészen biztos: mindennek folytatása következik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában