Nyolcmillió forintot osztottak szét

2023.11.29. 13:27

Ülésezett a keszthelyi önkormányzat emberi erőforrás bizottsága

Összesen több mint nyolcmillió forintot osztott szét a keszthelyi önkormányzat emberi erőforrás bizottsága. A döntés értelmében e keretből jut például a Bursa Hungaricára, sportegyesületek támogatására, valamint számos intézmény programjaira.

Péter B. Árpád

Csótár András a bizottsági ülés előtt

Forrás: ZH

A hivatalban tartott ülésen a grémium 26 Bursa Hungarica-pályázatot 16 sportegyesületi kérelmet és 18 oktatási, nevelési és kulturális intézménytől érkezett kérést támogatott, továbbá döntött 14 eseti szociális kérelemről is, összesen több mint nyolcmillió forintot megítélve az érintetteknek, adott tájékoztatást Csótár András, az emberi erőforrás bizottság elnöke.

– Nagyon fontosnak tartom, hogy e testület mindig segítő kezet nyújtson a rászorulóknak, vagy akik igénylik ezt, s persze azoknak is, akik eredményeikkel rászolgáltak erre. Ez a szemlélet egész évben igaz, adventhez közeledve pedig még inkább feladatunk. Remélem, a megítélt támogatásokkal sokak életét, munkáját megkönnyítettük – összegzett Csótár András a bizottsági ülést követően.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában