Mindenük elégett

2023.11.06. 20:00

Összefogtak a kanizsai autósok és segítettek

A nagykanizsai Cars Fanatik Klub (CFK) nemrégiben adománygyűjtő találkozót szervezett Zalaegerszegre. Annak a háromgyermekes családnak segítettek, amelynek még tavasszal egy elektromos roller miatt leégett a lakása.

Benedek Bálint

Tizenöt autónyi adomány érkezett a családhoz

Forrás: CFK

A gyűjtést Birkás Nikolett, a klub vezetője szervezte barátaival együtt. Elmondta: az édesanya részletesen elmesélte a történteket, melyek mélyen megrendítették a családot. A szörnyű eseményeket a mai napig nem heverték ki.

Forrás: CFK

- Ismét összefogtunk a csapatommal és adománygyűjtő találkozót  szerveztünk a családnak, ami eredményesen zárult - mondta Nikolett. - Kanapé, gyermekágy, ruha és tanszer mellett az egyik segítőnk sarokkádat ajánlott fel. Tizenöt autó gördült a családhoz, melynek tagjai nagyon örültek, hogy ilyen sokan összefogtak értük.

Forrás: CFK

Birkás Nikolettet és csapatát nagyon megérintette a család története. Azt is megtudták: a félretett pénzünk is bennégett a lakásban. A hölgy testvére befogadta őket, egy másfél szobás lakásban éltek hetekig. Majd időközben lett albérletük, ahova beköltözhettek. Most olykor a napi élet is nehézséget okoz nekik. A CKF tagjai folyamatosan tartják velük a kapcsolatot és ha újra összegyűlik néhány adomány, azt újra elviszik nekik. Akár a CFK csapatán keresztül is lehet segíteni a családon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában