Hetedik éve támogatják az intézményt

2023.11.29. 14:30

Négyszázer forint értékű ajándékkal érkeztek

Plédek, törölközők adományozásával segítette a Zrinszki Alapítvány a Gondoskodás Integrált Szociális Intézményt, a csomagokat szerdán adták át a Külső-Kórház utcában.

Arany Gábor

Az adományokkal Zrinszki Mónika (b), Zimborás Béla, valamint Keszei Erika

Fotó: A szerző

Zrinszki Mónika, a Zrinszki Alapítvány kuratóriumi elnöke érdeklődésünkre arról számolt be, hogy az egerszegi Patrióta Klub támogatásával állították össze a négyszázezer forint értékű csomagot, a 136 darab törölközőt és 84 plédet jelentő adományt. Ezzel szeretnék komfortosabbá tenni a lakók életét, mondta és elárulta, hogy hetedik éve támogatják a pózvai intézményt. Ennek vezetője, Keszei Erika arról szólt, hogy jelenleg az intézményük 410 személyről gondoskodik, közülük 260 az idősotthoni lakó, és az ő ellátásukban használják fel az adományt. 

Ezekkel az akciókkal, támogatásokkal a társadalom figyelmét is felhívjuk az intézményeikben folyó munkára, fogalmazott az adományozás kapcsán Zimborás Béla, a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Zala Vármegyei Kirendeltség igazgatója. Minden olyan civil kapcsolat, együttműködés fontos számunkra, s nemcsak az ünnepek idején, hanem az egész év folyamán. A Zrinszki Alapítvány azok közé tartozik, amelyikre évek óta számíthatunk. Az adományok hozzájárulnak az ellátottak mindennapjainak komfortosabbá tételéhez, életminőségének javításához, tette hozzá.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában