Erdők hete

2023.10.03. 09:00

Zalában is várják programokkal a természetbarátokat

Országszerte több mint száz programmal várják az erdészetek a fák világa iránt érdeklődőket 2023. október 2-8. között, a hagyományos Erdők Hetén, Zalában is.

Szabó Judit

Zala erdőkben nagyon gazdag Fotó: Pezzetta Umberto

A 27. alkalommal megrendezett eseménysorozat célja, hogy felhívja a figyelmet a hazai erdők szerepére és a megőrzésük érdekében végzett emberi munka fontosságára. Az Országos Erdészeti Egyesület által koordinált, és az Agrárminisztérium által támogatott programok megvalósításában jelentős részt vállalnak az állami erdészeti társaságok. A részletes programterv az erdokhete.hu oldalon olvasható, ahol az egyes eseményekkel kapcsolatos esetleges jelentkezési és egyéb részvételi információk is megtalálhatóak. 

A Zalaerdő Zrt. is közzétette honlapján a Zala vármegyei programokat. Obornakon, Lentiben, Nagykanizsán, Zalaegerszegen, Zalakaroson, Magyarszombatfán, Csesztregen, Tormaföldén, Kiscsehiben, Zalacsányban is várják a gyerekeket és a felnőtteket ismeretterjesztő rendezvényekre, túrákra.  A pontos programot itt találják:  https://www.zalaerdo.hu/hu/programajanlo/185/erdok-hete


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában