Helyi közélet

2023.10.01. 12:34

Sajtótájékoztatót tartott a Jobbik-Konzervatívok országgyűlési képviselője Nagykanizsán

Nagykanizsán vasárnap Migránsmunkások helyett normális béreket a magyaroknak! címmel tartott sajtótájékoztatót Ander Balázs, a Jobbik-Konzervatívok országgyűlési képviselője.

Korosa Titanilla

Ander Balázs elmondta, hogy a kormány szomorú és felháborító forgatókönyvet valósít meg, ami egy neoliberális társadalom és gazdaságfilozófiát jelent, vagyis, hogy a magyar lakosság jelentős részét lecserélik, a fiatalok százezrei hagyták el hazájukat, nem kalandvágyból, hanem a jobb megélhetés érdekében. Helyettük hozzák be a migránsmunkásokat. A kormány egyik választási ígérete volt - tette hozzá -, hogy ide migránsok nem jöhetnek, a Jobbik-Konzervatívok azt mondja, hogy valóban ne jöjjenek, nem kell átverni a magyar társadalmat, ne jöjjenek se kvótával, se letelepedési kötvénnyel, se gazdasági migránsként.

Jelezte, hogy rövid időn belül ez Nagykanizsán és térségben is súlyos probléma lehet. Zalaegerszeget - mint mondta - már elárasztották a migránsmunkások. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában