A Zalai Falvakért Egyesület felhívása

2023.10.31. 15:00

KOVÁSZ: Nők és fiatalok a közéletben

Közösség, oktatás, változás, álom, szövetség. Ezen szavak kezdőbetűiből alkotott mozaikszóval – KOVÁSZ – tett közzé felhívást a Zalai Falvakért Egyesület az Itthon Zalában, Európában – Nők és fiatalok a közéletben, a helyi közösségekben című projektje keretében.

Antal Lívia

Zalában élő nőknek, férfiaknak, idősebbeknek, fiataloknak, civilszervezetek, helyi közösségek aktív tagjainak, valamint hátrányos helyzetűeket, fogyatékkal élőket, romákat segítőknek ajánlják a lehetőséget. Egyszóval mindazoknak, akik tudatosan szeretnének a helyi ügyekben, a civil közéletben szerepet vállalni, akik változást akarnak, kapaszkodókat és kapcsolatokat keresnek. A programra jelentkezni a https://zalaifalvak.hu/ weboldalon lehet, ahol (a felhívás mondatai után az érdekel gombra kattintva) minden információ és elérhetőség megtalálható. Az érdeklődőknek telefonon és email-ben információs napot tartanak november 10-én. A jelentkezési lapokat legkésőbb 2023. november 20. hétfő 24 óráig elektronikus formában várják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában