Zaol podcast

2023.09.09. 09:00

Zalai ételkülönlegességekkel csábít egy somogyi étterem - bemutatkozik Nagykanizsa első termelői piaca (II. rész)

Zalai gazdák alapanyagait és a Piac a Kertben vásár termelőinek kínálatát használja fel konyhájában az a kéthelyi étterem, amelynek nagykanizsai üzemeltetői a helyi gasztronómiai értékek bemutatását tűzték zászlajukra.

Szalay Balázs

Gelencsér Janka zalai gasztronómiai szakértő

Fotó: Gecse Gergő

A beszállítók minőségi háztáji alapanyagokat biztosítanak a vendéglátóhely számára, amely igyekszik a lehető legtöbb zalai receptet felvonultatni a folyamatosan változó étlapján. A Nagykanizsa környéki termelőkkel való együttműködésről és a térség további gasztronómiai különlegességeiről hallhatnak a Zaol-podcast mai adásában.

Vendégünk az étterem egyik megálmodója, Gelencsér Janka, akivel a Balaton melletti létesítmény küldetéséről, zalai kulináris kincsekről, biodinamikus gondolkodásmódról és egy Nagykanizsa környékének értékeit bemutató, hamarosan induló honlapról beszélgetünk. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában