Aranyló Göcsej, az Őszi Dombérozó

2023.09.21. 10:00

Szüreti felvonulást rendeznek Gellénházán

Jövő hétvégén ismét számos, az ősz hangulatát idéző rendezvénnyel várja az érdeklődőket az Aranyló Göcsej programsorozata. Többek között Gellénházán lesz szüreti felvonulás, de ugyancsak hasonló vigasság lesz Barlahidán és Pálfiszegen. Babosdöbrétén (a Kő-hegyen) és Nagylengyelben is változatos programokkal készülnek.

Mozsár Eszter

Gellénházán szeptember 30-án, szombaton 13 órakor indul a menet a Budai-hegyi szőlőhegyet érintve. 15 óra 30 perctől kulturális műsorokkal várják az érdeklődőket a művelődési házban, a vendégelőadó Éder Gabee lesz. Mellette fellép a Zalaszentmihályi Nóta- és Dalkör, a Zalai Aprók, a Bibrics Táncegyüttes, a Bajnóca Táncegyüttes és a Generációk Táncegyüttes, a helyi Vajda József Népdalkör, valamint a Papp Simon Általános Iskola tanulói. A mulatságot szüreti bál zárja Pirzsók Picivel. A rendezvényen jótékonysági gulyás- és palacsintaparty lesz, a befolyt összeget a gellénházi művelődési ház konyhájának felújítására szánják.
A részletes programot IDE kattintva találja.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában