Végső forgalomba helyezés a felújítás első ütemén

2023.09.21. 08:00

Péntek 9 órától vasárnap estig le lesz zárva a zalaegerszegi Kosztolányi utca

Végéhez ér Zalaegerszegen a Kosztolányi Dezső utca kétirányúsításának első üteme, szeptember 25-én elindul a kétirányú forgalom a felújított utca Balatoni út – Béke ligeti csomópont közötti szakaszán, hívja fel a figyelmet Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Önkormányzata.

Zaol.hu

Forrás: Illusztráció / Pixabay

Mint közleményükben írják, azt megelőzően azonban el kell végezni az útépítést engedélyező hatóság által kijelölt forgalomba helyezési feladatokat, így a jelzőlámpás rendszer finomhangolásait, illetve a még hiányzó útburkolati jelek felfestését, ki kell helyezni valamennyi, a biztonságos közlekedéshez nélkülözhetetlen jelzőtáblát.

A befejező munkálatokhoz teljes útzárra van szükség, vagyis szeptember 22-én, pénteken 9 órától szeptember 24-én estig a Kosztolányi utca érintett szakaszát lezárják a forgalom elől. A tömegközlekedési eszközök és a megkülönböztetést használó járművek továbbra is behajthatnak az útszakaszra. 

Kérik és köszönik a közlekedők türelmét és megértését. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában