175 éves a Zala Vármegyei Szent Rafael Kórház

2023.08.07. 15:30

In-FÚZIÓ-val ünnepelnek

Meglepetés műsorral is készülnek a jubileumi gálaestre

Arany Gábor

Dr. Gasztonyi Beáta és Balaicz Zoltán a tájékoztatón

Fotó: Pezzetta Umberto

Gálaesttel ünnepli megalapításának 175. évfordulóját a Zala Vármegyei Szent Rafael Kórház, az esemény részleteiről hétfőn a városházán tartottak tájékoztatót.

Mint Balaicz Zoltán polgármester utalt rá, a város történelmében, egészégügyi rendszerének fejlődésében jelentős esemény volt 1848-ban a 12 ágyas ispotály megnyitása. A város számos módon támogatja a kórházat, szakemberlakásokkal, parkolási lehetőségekkel, elektromos autókkal, jótékonysági rendezvényekkel, hozott fel néhány példát, és támogatást nyújt a jubileum méltó megünnepléséhez is. 

Mint dr. Gasztonyi Beáta, a kórház főigazgatója elmondta, az  intézmény és a városi önkormányzat közös szervezésében, a Kvártélyház közreműködésével megvalósuló gálaest, az in-FÚZIÓ a Hevesi Sándor Színházban lesz látható szeptember 7-én, csütörtökön 18 órától, a belépti díj pedig 1 175 forint, ezzel is utalva a jeles évfordulóra. A műsorban fellép Besenczi Árpád színész, a Hevesi színház igazgatója, Ticz András színművész, Kósa Ruben táncos, koreográfus és a Sztárban sztár idei győztese, Gubik Petra. Rajtuk kívül meglepetésműsorral is készülnek, próza-, zene-, táncprodukciókkal lépnek színpadra a kórház által felkért hivatásos művészek, valamint műkedvelő előadók. 





 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában