Megpróbálják becsmérelni, minősíteni a szervezést

2023.08.24. 15:30

Cseresnyés Péter: Nem sikerült elrontani az augusztus 20-i ünnepet

"Egész egyszerűen szánalmas az, amit az Éljen VárosuNK! Egyesület (ÉVE) képviselői és az őket kiszolgáló médiaház vezetője előadott az augusztus 20-ai tűzijátékkal és az azt megelőző zenei rendezvénnyel kapcsolatban" – szögezte le Cseresnyés Péter országgyűlési képviselő.

Pásztor András

Cseresnyés Péter: Az elmúlt évek legszínvonalasabb programját állította össze az egyesület

Fotó: ZH-Archívum

Cseresnyés Péter emlékeztetett: tavaly az ÉVE képviselői akadályozták meg az augusztus 20-ai tűzijátékot, pökhendi módon azt mondták, nem áldoznak egy forintot sem arra, hogy a kanizsai emberek méltó módon megünnepelhessék az államalapítás ünnepét.
– Most pedig, hogy egy civil szervezet adományokból előteremtette a szükséges forrásokat, és erőt, energiát nem kímélve az elmúlt évek legnagyobb és legszínvonalasabb programját állította össze, megpróbálják becsmérelni, minősíteni a szervezést – fogalmazott Cseresnyés Péter, aki hozzátette: szerencsére az a több ezer kanizsai, aki kilátogatott a Csónakázó-tóhoz, pontosan tudja, milyen profi szervezést produkált a NagyON Kanizsa Egyesület, s hogy erőn felül teljesített mindenki, aki részt vett a rendezvény lebonyolításában.
– Miután az ÉVE rájött, hogy nem tudja megakadályozni a rendezvényt, még arra is képesek voltak, hogy a Tar Mihály által irányított médiaházat kivezényeljék a helyszínre, hogy valamiféle botrányt kavarjanak. Szerencsére nem sikerült elrontaniuk több ezer kanizsai jókedvét és szórakozását.
Cseresnyés Péter végezetül úgy fogalmazott: arra kéri a várost irányító ÉVE-frakciót, hogy már ne tegyenek semmit a jövő évi választásokig, így legalább nem okoznak több kért a városnak. Hagyják, hogy a Fidesz által fémjelzett építő munka folytatódjon, ők maguk pedig gondolkodjanak el azon, hogy érdemes-e folytatni ezt a kicsinyes, gáncsoskodó, a város fejlődését és az itt élők boldogulását akadályozó politizálást.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában