Falunap volt szombaton

2023.08.27. 11:00

Babosdöbrétén községi elismeréseket adtak át

A Zalaegerszeg közeli Babosdöbréte, a hajdani szeres településszerkezetet mutató falu polgármestere, Szinayné Csarmasz Bernadett a szombaton rendezett falunap kapcsán lapunknak elmondta, ezúttal a község fejlődéséért sokat tevőknek köszönték ,meg a munkájukat díjakkal, elismerésekkel.

Arany Horváth Zsuzsa

Vigh László adta át a községi elismeréseket a szombati falunapon

Fotó: Béres Márton

A falunapi rendezvényt a helyi és a környékbeli vállalkozók támogatása tette lehetővé.

A rendezvény része volt a focikupa, a Motion Hip-hop tánccsoport produkciója, a Babosdöbrétei Népdalkör vidám műsora, Sztárban Sztár műsor és  főzőverseny. A versenyzők értékes ajándékokat, nyereményeket kaptak.

Babosdöbrétéért díjat kapott Tóth László helyi asztalos vállalkozó, kinek keze munkája a település több épületén is látható, melyeket mindig díjmentesen készített el. Rendszeresen támogatta a település egyesületeit. Hagyománytisztelő ember, szíve csücske a Dalkör, kiket anyagilag és egyéb módon is támogatott. A település rászorultabb lakóira is mindig gondolt.

Hasonlóan sokat tett a településért, a lakókért édesapja, Tóth József, akit Posztumusz díjjal tüntetett ki Babosdöbréte Önkormányzatának Képviselő Testülete.

A jól sikerült falunapot hajnalig tartó bál zárta, ahol fergeteges hangulat volt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában