Zaol podcast

2023.08.22. 20:00

A pályaválasztás előtt állóknak is szerveztek napközit Zalában – folytatjuk tábori összeállítás-sorozatunkat (2. rész)

A gyermekpszichológiával foglalkozó szakemberek szerint a tábor életre nevel, hiszen a fiatalok fejleszthetik a szociális képességeiket, amellyel elősegíthetik a meglévő barátságok ápolását és fenntartását.

Szalay Balázs

Az állatvédelmi napköziben csigával is találkozhattak a résztvevők...

Fotó: Pezzetta Umberto

Bár a gyermekeknek gyakran ki kell lépniük a komfortzónájukból, a megszokottól való eltérés mégis hatékonyan hozzájárul az önállósodás folyamatához. Talán mai összeállításunk is bizonyítja, a táborozás csapatmunka, ezt pedig nem lehet elég korán elkezdeni.

A játékokon és az önfeledt szórakozáson túl az iskolában megszerzett ismeretek bővítésére is kiválóan alkalmasak azok a tematikus nyári táborok, amelyekről helyszíni riportok formájában számolunk be. A tartalmas zalai nyári elfoglaltságokról szól a kétrészes Zaol-podcast összeállítás, amelynek második adásában csillagnézőbe indulunk, interaktív állatvédelmi napközibe látogatunk és bekukkantunk a nagykanizsai Kisinas táborba is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában