A Magnetic Áruházban

2023.07.19. 14:00

Új postai szolgáltatóhely kezdte meg működését Zalaegerszeg andráshidai városrészében

A Magyar Posta partnerségével új postai alapszolgáltatást nyújtó hely kezdte meg működését az andráshidai városrészben, a Magnetic Áruházban. A héten elindult szolgáltatásról Domján István településrészi önkormányzati képviselő és Péntek Károly, az áruház vezetője tartott sajtótájékoztatót szerdán délelőtt a helyszínen.

Arany Horváth Zsuzsa

Domján István és Péntek Károly az új postai szolgálató hely előtt

A Magyar Posta és az andráshidai áruház között most három évre megkötött szerződést biztosan követi folytatás, hiszen a térségben lakók kényelmesen összeköthetik ügyintézési tennivalóikat, bevásárlásaikat ezen a helyszínen, ahol a jövő hónaptól a Szerencsejáték Zrt. fogadási kínálatai is elérhetőek lesznek, mondták a tájékoztató résztvevői. Domján István hozzátette, a postai fiókok egy részének bezárásakor ausztriai mintára Zalaegerszegen azonnal keresni, szervezni kezdték az új lehetőségeket, hogy ne maradjanak szolgáltatás nélkül az emberek. Szerencsés megoldásnak bizonyult az andráshidai áruház vezetésének együttműködése, amiért köszönet jár, hiszen anyagi ráfordítással is járt a 10 négyzetméteres tér kialakítása, valamint a személyzet javadalmazását is az áruház biztosítja. 

Péntek Károly hozzátette, a postai feltételek teljesítése után és a biztonsági előírásoknak eleget téve indulhat a postapartneri akció keretében a postai szolgáltatás, mely a pénzügyi tranzakciókat, levél- és csomagfeladást teszi lehetővé. Az üzletvezető kiemelte, a díjmentes parkolási lehetőség és a hosszú, az áruházéhoz igazodó nyitvatartás is könnyebbé teszi a szolgáltatás igénybevételét az itt élők számára.  Itt még szombaton is öt óráig tart nyitva a postai egység, egyedül a város területén.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában