VÁROSHÁZA

2023.07.31. 21:00

Pécsi kollégiumi férőhelyek

Zaol.hu

Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Önkormányzata Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlése pályázatot ír ki a pécsi felsőoktatási intézményekben tanuló rászoruló, zalaegerszegi hallgatók számára biztosított 10 pécsi kollégiumi férőhely elnyerésére. (A pályázat teljes szövege a www.zalaegerszeg.hu internetes oldalon olvasható.)
A férőhelyekre csak olyan hallgatók pályázhatnak, akik az egyetemhez is nyújtottak be kollégiumi felvételi kérelmet.
A PTE EHÖK által elutasított zalaegerszegi felsőéves hallgatóknak és a leendő elsőéveseknek is szabályosan felszerelt pályázatot kell benyújtaniuk a közzétett „Pécsi kollégiumi férőhelyek” pályázati kiírásban szereplő határidőre Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének Humánigazgatási Bizottságához.
A pályázat elnyerésének feltétele: a pályázó körülményei, így különösen a jövedelmi viszonyok, testvérek száma, szülők foglalkoztatása, kiemelkedő tanulmányi és sporteredmény, kulturális tevékenység, közösségi munka a kollégiumi ellátást indokolttá teszik.
A pályázat benyújtásának és beérkezésének határideje: 2023. augusztus 25.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában