Vacsora is várta a meghívottakat

2023.06.18. 09:00

Kulturális műsorral köszöntötték az időseket Pózván

A városrészi időseket köszöntötték szombaton Pózván. A közösségi házban kulturális műsor, majd vacsora várta a meghívottakat, akiket Balaicz Zoltán polgármester is köszöntött.

Mozsár Eszter

Nagy sikert arat mindenhol a vasboldogasszonyiak Fonal-kód című verses komédiája, amit a Nemzeti Színházban is bemutattak

Fotó: Mozsár Eszter

Harmincnégy éve zajlik a hagyományőrzés és értékteremtés Zalaegerszeg pózvai peremkerületében, köszönhetően az Összefogás Egyesületnek. A civil szervezet tagjai nagyon aktívak, és számtalan, minden korosztályt megszólító programokat szerveznek az itt lakóknak, fogalmazott kérdésünkre Németh Gábor településrészi önkormányzati képviselő. 

Tanainé Farkas Zsuzsanna és Németh Gábor önkormányzati képviselő a két legifjabb egyesületi taggal, Bajzik Biankával és Németh Eszter Viktóriával
Fotó: Mozsár Eszter

Tanainé Farkas Zsuzsanna, az Összefogás Egyesület elnöke elmondta, arra törekednek, hogy folyamatosan bővítsék létszámukat. Rendszeresen szerveznek közösségi, kulturális és sport rendezvényeket, köztük a bagolytúrát, Mikulás ünnepséget, egészségnapot, nőnapot. Kirándulni is rendszeresen járnak belföldre és külföldre egyaránt. 

A pózvaiak nem ősszel, hanem nyár elején kedveskednek az időseknek. A műsorban az egyesület legfiatalabb tagjai szavaltak, majd a vasboldogasszonyi Sárvíz-mente Parti Arc színjátszókör a Fonal-kód című verses komédiát adta elő, ami egy, a szülői tekintély ellen lázadó kamaszlány történetét mutatja be. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában