Programajánló

2023.06.21. 13:00

Elkezdődtek a nyári programok Petrikeresztúron

Az általános iskolás gyermekek számára szervezett napközis táborral a héten kezdetét vette Petrikeresztúr nyári rendezvénysorozata.

Gyuricza Ferenc

A tábor péntekig kínál tartalmas, élménydús elfoglaltságot. A résztvevőket többek között kézműves-foglalkozásokkal, túrákkal és kirándulásokkal, játéklehetőségekkel kívánják lekötni a szervezők. Június 24-én, szombaton este rendezik meg a Fehér vacsora elnevezésű, felnőtteknek szóló közösségi programot, aminek már hagyományosan a település templomának udvara ad helyet. A község falunapját július 8-án tartják, majd 10-én, hétfőn 18 órától a VII. Göcseji Dombérozó eseményeinek részeként a község tájházánál Szabó Siklódi Lia magyar és külföldi slágereket felvonultató koncertje várja az érdeklődőket. Ugyanitt Págyi Zsóka kerámiáit, valamint a petrikeresztúri tájszobát is megtekinthetik a résztvevők a program során. A kisgyermekes családokat ez utóbbi helyszínen babasarokkal várják a szervezők.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában