Az óvodától az érettségiig

2023.05.09. 16:30

Tizenöt év együtt töltött idő után ballagtak el a nagykanizsai Piarista-iskolából

Korábban még soha nem fordult elő, hogy hét olyan diák ballagott el, aki 15 éve Piarista Általános Iskola, Gimnázium, Kollégium és Boldog Donáti Celesztina Óvoda intézményegységébe járt.

Benedek Bálint

A fiatalok nagy korszakot zártak le együtt, balról: Takács Virág Izabella, Bende Mihály, Erdei Dávid, Horváth Sára, Száraz Rebeka Indira, Szabó Mónika és Kovács Noémi

Forrás: Piarista-iskola

Vagyis Takács Virág Izabella, Bende Mihály, Erdei Dávid, Horváth Sára, Száraz Rebeka Indira, Szabó Mónika és Kovács Noémi az óvodai kiscsoporttól egészen a gimnáziumi éveik befejezéséig tagjai volt a piarista közösségnek. Ráadásul éppen velük indult az ország első piarista óvodája még 2008-ban.

– Különleges pillanat ez mindannyiunk számára, hiszen nem mindennapos, hogy a köznevelés teljes időszakát együtt tölthettük velük – mondta Böszörményi Géza atya, intézményvezető. – Ez Nagykanizsa városában és a magyarországi piarista intézményekben is egyedülálló. Tartományfőnök atya külön levelet küldött ezeknek a diákjainknak, és az óvónéniktől is kaptak ajándékot.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában