Rendezvénybiztosítási feladatainak ellátása érdekében

2023.05.11. 14:25

Formaruhák beszerzéséhez kapott támogatást Zalalövő és Csöde Polgárőr Egyesülete

Rendezvénybiztosítási feladatainak ellátása érdekében formaruhák beszerzéséhez kapott támogatást az Országos Polgárőr Szövetségtől a több mint két évtizede működő Zalalövő és Csöde Polgárőr Egyesülete. A civil szervezet négy garnitúra felszerelést tudott az így rendelkezésükre álló összegből vásárolni.

Gyuricza Ferenc

A zalalövői polgárőrök az új formaruhában. Balról Németh János elnök, Németh András, Kovács Sándor és Kovács Istvánné elnökhelyettes Fotó: Gyuricza Ferenc

Minderről Vertetics László önkormányzati képviselő és Németh János egyesületi elnök tájékoztatta lapunkat. Elmondták: a támogatást a Magyar Labdarúgó Szövetség és az Országos Polgárőr Szövetség közötti együttműködés jegyében ez utóbbi szervezettől kapták, elsősorban azért, hogy a Zalalövői TK felnőtt és utánpótláskorú csapatainak hazai mérkőzésein a Zala Megyei Labdarúgó Szövetség által elvárt színvonalon tudják ellátni a rendezvénybiztosítást.  

- A mérkőzéseken minden esetben négy-négy fő lát el szolgálatot – mondta Németh János. – Emellett számos más sporteseményen működnek közre tagtársaink, legutóbb éppen e hét szerdáján a Tour de Hongrie kerékpáros versenyen segítettük a szervezők és a rendőrség munkáját. Az új formaruhák vásárlásához 80 ezer forintot kaptunk.    

- Zalalövő és Csöde Polgárőr Egyesülete 2002 novemberében alakult, tagjai azóta folyamatosan jelen vannak városi rendezvényeinken, s gyakran nemcsak rendezvénybiztosítóként, hanem tevőleges közreműködőként is – egészítette ki Vertetics László. – Az egyik legaktívabb helyi civil szervezetünk, amely rendszerint a közösségi feladatokból is kiveszi részét, s az önkormányzat munkáját is segíti.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában