Konzorciumi projekt

2023.05.24. 19:30

A nyitott porták együttműködését szolgáló eszközöket vásároltak

Sokan találkozhattak már Észak-Zalában járva a jelenleg 34 tagot számláló, 2008-ban alakult Zala Völgyi Nyitott Porták hálózatával.

Arany Horváth Zsuzsa

Guitprechtné Molnár Erzsébet és a hálózatba frissen belépett Kámán Zsolt mutatja az egységes arculatot biztosító információs táblát

Forrás: Zala Termálvölgye Egyesület

A hálózatba kapcsolt porták növekvő forgalma szükségesé tette a vendégfogadást elősegítő, a marketingtevékenységet támogató, a termékelőállítást fejlesztő eszközök beszerzését. Ezt szolgálta „A Nyitott Porták együttműködésének elmélyítése közös eszközbeszerzés keretében” című, a zalaszentlászlói Gyógynövények Völgye Szociális Szövetkezet által vezetett konzorciumi projekt, mely 2020 júniusa és 2023 májusa között zajlott le. Az eredményességéről szerdán számoltak be sajtótájékoztató keretében. 
A Zala Termálvölgye Egyesület elnöke, Guitprechtné Molnár Erzsébet köszöntötte a résztvevőket, Szabó Tibor, az egyesület munkaszervezet-vezetője mutatta be a projektet, Bakos Péter projektgazda, konzorciumvezető, Zsuppán József projektmenedzser, valamint Tóth János, Zsankó Norbert és Fatér Balázs számolt be a fejlesztésről. A pályázatnak köszönhetően 21 porta 26 típusú eszközt  (közel 150 darab) szerzett be mintegy 15 millió forint értékben. Az új eszközök segítségével (projektor, televízió, laptop, fényképezőgép, vetítővászon) kommunikációs, szemléletformáló tevékenységeiket hatékonyabban tudják ellátni. A támogatás további szolgáltatásokat tesz lehetővé (teraszfűtő, pad, kerti kiülő, mosogatógép, raklapemelő, robotgép, kerékpár, számlanyomtató, borhűtő, vákumcsomagoló, szeletelőgép, hűtővitrin, áramfejlesztő aggregátor).  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában