Háziorvosi praxis

2023.04.26. 18:30

Pályázatot ír ki a lenti önkormányzat

Pályázatot ír ki a lenti önkormányzat az 1. számú felnőtt háziorvosi körzet működtetésére, egyebek mellett erről is döntöttek a képviselők a szerdai testületi ülésen.

Korosa Titanilla

Mint arról lapunkban már korábban beszámoltunk, ez év február 1-től három háziorvosi körzet működik a városban. Az 1. számú körzetben praxisjoggal rendelkező dr. Völgyi Edina március 31-ig végezte a háziorvosi teendőket, április 1-től szeptember 30-ig dr. Seresné dr. Pirkhoffer Katalin háziorvos látja el a feladatokat helyettesítéssel. A testület most arról döntött, hogy pályázatot ír ki az 1. számú felnőtt háziorvosi körzet feladatainak vállalkozói formában történő ellátására október 1-jei kezdéssel.

Támogatta a testület a Lenti Gyógyfürdő Kft. napelemes kiserőművek létesítésére vonatkozó kérelmét, melyeket önkormányzati tulajdonú, illetve résztulajdonú területeken helyeznének el. 

Továbbá elfogadták a képviselők a Lenti Hivatásos Tűzoltóparancsnokság, a Volánbusz Zrt. és a Kolping Támogató és Foglalkoztató Központ 2022-es tevékenységéről szóló beszámolókat és megválasztották a Lenti Járásbíróságra a nevelési-oktatási intézmények tantestületei által javasolt pedagógus ülnököket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában