Sajtónap

2023.03.14. 13:32

Nagy szükség van az újságírók látásmódjára

A polgármesteri hivatal tárgyalójában a szabad sajtó napja alkalmából sajtóreggelivel várta az újságírókat és fotósokat kedden Balogh László polgármester és Bizzer András alpolgármester.

Benedek Bálint

Újságírókat és fotósokat köszöntött Balogh László és Bizzer András

Fotó: Gergely Szilárd

A városvezető személyes hangvételű köszöntőjében beszélt arról, hogy egykor, ha csak rövid ideig is, de ő maga is dolgozott újságíróként. Elmondta: létezik objektív, igazságra törekvő sajtó. Hisz abban, hogy lehet tisztességesen dolgozni a sajtó munkatársainak, híreket továbbítani és népet nevelni, ugyanúgy, mint azt a pedagógusok teszik. Nagy szükség van a médiában dolgozók látásmódjára, arra, hogy miképpen tekintenek az őket körülvevő világra, annak változásaira.

- Büszkeséggel tölt el, hogy jó kapcsolatot ápolok az újságírókkal és fotóriporterekkel, az állandó kapcsolattartás terén is elégedettek lehetünk - tette hozzá. - Áldozatos, alázattal végezett munkájukért a magyar szabad sajtó napján köszönet jár a városban működő különféle sajtóorgánumoknak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában