Százezer forint értékben

2023.03.02. 12:00

Életelixír az időseknek - Béres-cseppet kapott a Nagykanizsai Egyesített Szociális Intézmény

A Béres Alapítvány és az Életet az Éveknek Országos Szövetség zalai szervezetének jóvoltából 100 ezer forint értékben Béres-cseppet kapott a Nagykanizsai Egyesített Szociális Intézmény. Az életelixírt csütörtökön Balogh László polgármester adta át a Teleki utcai telephelyen.

Benedek Bálint

Az ünnepélyes átadás pillanata, dr. Tóth-Bagó Mónika megkapja az értékes csomagot Balogh Lászlótól

Fotó: Szakony Attila / Zalai Hírlap

A szervezetek szerették volna, ha a gyógyhatású készítményekkel időseket és szociálisan rászorulókat támogathatnának. Balogh László örült, hogy személyesen adhatta át dr. Tóth-Bagó Mónika intézményvezetőnek, ahogy a városvezető fogalmazott, az életelixírekből álló csomagot. Elmondta: a beteg emberek számára érték ez az ajándék, mely akár élethosszabbító szerepet is betölthet.

- Vannak olyan lakóink, akik nem tehetik meg, hogy télen különféle vitaminokkal támogassák az immunrendszerüket - fogalmazott dr. Tóth-Bagó Mónika. - Az intézményünk folyamatosan, főleg a vírusos időszakokban a C-, illetve a D-vitamint pótolja. Ezek a cseppek most óriási segítséget jelentenek, melyek adagolását a főnővér és a háziorvos kontrollálja majd.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában