15. alkalommal rendezik meg

2023.02.01. 14:19

Jubileumi fánkfesztivál Nagykanizsán

Február 17-18-án immár 15. alkalommal rendezik meg az Országos Farsangi Fánk Fesztivált a dél-zalai városban. A pénteki programnak a VOKE Kodály Zoltán Művelődési Ház ad helyet, míg a szombati kavalkád helyszíne a Kanizsa Aréna lesz.

Pásztor András

Fotó: Szakony Attila / ZH-Archívum

Mint azt Kámánné Szép Terézia főszervező elmondta: az önkormányzati támogatás ugyan kevesebb lett, mint előzetesen remélték, ám ennek ellenére sem maradnak el kísérő programok.

– A tervek szerint február 17-én 14 órakor hirdetjük ki „Az én farsangom” című pályázat végeredményét a VOKE Kodály Zoltán Művelődési Házban – kezdte Kámánné Szép Terézia. – Másnap, szombaton télbúcsúztató, maszkás felvonulást tartunk a városban, majd a Kanizsa Arénában megkezdődik a fánksütő verseny. Ahogy korábban, úgy most is bármelyik standnál megvásárolhatók lesznek a fánkok. Közben népi együttesek és néptánc csoportok lépnek fel, majd a Pesti Broadway Musical Stúdió előadásában egy hamisítatlan ABBA-show következik. A díjkiosztó gálát követően is érkeznek fellépő csoportok, többek közt a Magic Ritmo és az Eraklin Táncklub is műsort ad. Természetesen gondolunk a gyerekekre is, őket arcfestés, légvár és kutyaterápiás foglalkozás várja majd. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában