Tájékoztató

2022.12.17. 13:00

Postanyitásról, díjemelésről a Mi Hazánk

A Mi Hazánk aláírásgyűjtési akciója is hozzájárult a kertvárosi posta újranyitásához. Erről is beszélt Kiss Ferenc, a párt önkormányzati képviselője a pénteken tartott tájékoztatón.

Arany Gábor

Forrás: Pexels

Ezzel arra utalt, miszerint létrejött a megállapodás a Magyar Posta és az önkormányzat között. Ennek értelmében újra kinyithat a kertvárosi posta, mert a város átvállalta a működtetés költségének felét, ehhez 40 millió forint önkormányzati támogatást nyújt. Kiss Ferenc emlékeztetett rá, novembertől több száz aláírást gyűjtöttek össze a kertvárosi posta újranyitásának elérése érdekében.

Indokolatlannak tartja a megemelt díjak áthárítását a családokra a gyermekétkeztetésben, mert a Pénzügyminisztérium ehhez kompenzációt ad az önkormányzatoknak. Ezt Farkas Attila, a párt egerszegi szervezetének elnöke szögezte le, rámutatva, hogy 26 százalékos térítésidíj-emelést fogadott el a közgyűlés.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában