Elismerés

2022.10.26. 19:00

Kitüntetett polgárőrök Zala megyéből

A nemzeti ünnep alkalmából a Rendőrségi Igazgatási Központban tartott rendezvényt az Országos Polgárőr Szövetség (OPSZ). Ez alkalommal kitüntetések, elismerések átadására is sor került.

Fincza Zsuzsa

Az OPSZ elnöksége példamutató polgárőr-tevékenysé­géért, eredményes, áldozatkész munkája elismeréséül a za­laiak közül az „Év polgárőre” kitüntetésben részesítette a zalaegerszegi Farkas Vilmost, a Besenyő Öreghegy Polgárőr Egyesület tagját. Az „Év polgárőr pedagógusa” kitüntetést a zalaegerszegi Sándor Dénesné, a Rendért Zalai Közbiztonsági és Polgárőr Egyesület tagja kapta, az „Év polgárőr Egyesülete” kitüntetésben Zala megyéből a Botfa Városrészi Egyesület (elnöke Németh Péter) részesült. 
Dr. Pintér Sándor belügyminiszter Bóbics Zoltánt, a Pacsai Polgárőr Egyesület elnökét a polgárőrség érdekében végzett kimagasló munkájáért miniszteri elismerésben részesítette. Vezetőként a polgárőrség szervezésében, társadalmi elismerésében és a bűnmegelőzés eredményei­nek elérésében tanúsított kimagasló tevékenységéért az OPSZ elnöksége a „Szent László-érem” kitüntetést adományozta Szabó Sándornak, a Gyenesdiási Polgárőr és Vízi Egyesület elnökének.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában