Rendezvényt is tartottak

2022.10.03. 17:00

Felújítanák az óvoda udvarát Nagykanizsán

Szent Mihály-napi vásárt rendezett nemrég a Boldog Donáti Celesztina óvoda a Piarista-iskola tornatermében. A gyerekeket és szüleiket tartalmas programokkal várták, a vásári forgatag bevételét az intézmény fejlesztésére fordítanák.

Benedek Bálint

Az óvodások megismerkedhettek a néptánccal is, Tóth István "Csonti" jóvoltából Fotó: Szakony Attila

A rendezvényt közös ima nyitotta, majd a szülők és pedagógusok otthon termesztett zöldségeit és gyümölcseit, valamint az óvodások által gondozott kert őszi terméseit áldotta meg Böszörményi Géza atya, a Piarista-iskola igazgatója. Ezután a szórakozásé volt a főszerep: felléptek az eszteregnyei citerások, valamint Tóth István "Csonti" néptánclépéseket tanított az óvodásoknak.

- A vásári forgatagban a gyerekek szüleikkel, illetve az óvodapedagógusokkal készített lekvárjait, s egyéb ajándéktárgyait értékesítették - mondta Titz Eszter óvodavezető. - A befolyt bevételt az óvodai udvar felújítására fordítanánk, a játékelemek cseréje mellett mászódombot alakítanánk ki.

Fotós: Szakony Attila
Fotós: Szakony Attila

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában