Figyelemfelhívás

2022.10.29. 15:00

Demonstrációk várhatók

Utcai demonstrációkkal hívja fel a figyelmet követeléseire a Mi Hazánk Mozgalom – jelentette be Farkas Attila, a párt helyi szervezetének elnöke pénteki sajtótájékoztatóján.

Arany Gábor

Mint mondta: a gazdasági válság kezelésére több javaslatot tettek a kormánynak, de ezeket elutasították. Szerintük a terheket nem a polgárokra, hanem az oligarchákra, a multinacionális vállalkozásokra kell hárítani. Javasolják az energiaszolgáltatásban a rendszerhasználati díj eltörlését, az áfa csökkentését. Utóbbira szükség lenne az alapvető élelmiszerek esetében is. Követeléseik támogatására országszerte megmozdulásokat tartanak. Kiss Ferenc, a párt megyei elnöke, önkormányzati képviselő a Mindszentyneum átadása kapcsán kiemelte: indokolatlannak tartja, hogy ilyen biztonsági intézkedésekkel rendezték meg az ünnepséget, kizárva onnan a zalaegerszegieket. Szólt arról is, hogy az energiaválság kezelése most még csak intézmények működtetésében hoz korlátozásokat, de félő, ez érinti a dolgozói létszámokat is.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában