Csütörtökön kezdődik a vigasság

2022.09.06. 08:30

Újra Bormustra Zalaegerszegen

A szürethez igazodva újra Bormustrára várják az érdeklődőket a szervező vendéglátó egységek a zalai megyeszékhelyen. Szeptember 8-9-10-én borkóstolással egybekötött zenés estéket rendeznek hét különböző helyszínen, amiket pecsételős menetlevéllel lehet majd meglátogatni.

Mozsár Eszter

A Bormustra szervezői a sajtótájékoztatón, középen Balaicz Zoltán polgármester

Forrás: Pezzetta Umberto / Zalai Hírlap

A tavalyi nagy sikerű programon felbuzdulva ismét a jókedv, a baráti beszélgetések, a kellemes nyár végi estek hangulata lesz a fókuszban a háromnapos Bormustrán. Idei újdonság, hogy a program logóját viselő fesztiválpohárral lehet végig látogatni a hét vendéglátó helyet. A 4 Seasons, a Contrast, a Díszpinty, a Pampetrics, a Pedro, a Piccolo és a Spájz nívós pincészeteket és borszakértőket hívott, akikkel 17 óra után személyesen lehet találkozni, valamint a hazai és nemzetközi borkínálattal ismerkedni. A jó hangulatot fokozandó minden állomáson élőzene szórakoztatja az ínyenceket, s több helyen különleges és ízletes, egységáras ételválasztékkal is készülnek. A vendégeknek érdemes a három nap alatt az összes pecsétet begyűjteni, ugyanis kétszemélyes wellness hétvége a főnyeremény. Jó tanácsként hangzott el, miszerint a program helyszíneit ne egy nap alatt keressük fel.

A szervezők bíznak a jó időben, a teraszos rendezvényt eső esetén beltérbe költöztetik. A program részletei a www.mustrazeg.hu weboldalon találhatók.

A beharangozó sajtótájékoztatón Balaicz Zoltán polgármester a város, a közösség nevében köszönte meg a helyi gasztronómiai vállalkozók kezdeményezését.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában