Program

2022.09.05. 11:00

Szentségimádás és búcsú lesz Búcsúszentlászlón

Szeptember 8-án, csütörtökön 15 órától szentségimádást tartanak a település kegytemplomában, majd 18 órakor közös szentmise kezdődik a Keszthely-Zalaszentgrót esperesi kerület papsága, valamint a helyi és a környékbeli hívek részvételével. A szentségimádást és a szentmisét Dékány Árpád Sixtus ciszterci szerzetes, olaszfalui plébános, a Zirci Ciszterci Apátság korábbi apátja vezeti.

Varga Lívia

Szeptember 11-én, vasárnap Kisboldogasszony-búcsúra várják a zarándokokat a településre. A 9 órai szentmisét Brenner József nagyprépost celebrálja, a 11 órakor kezdődőt pedig dr. Székely János szombathelyi megyés püspök. Közreműködik a Zala Brass fúvósegyüttes.

Szeptember 25-én, vasárnap a Fogolykiváltó Boldogasszony-búcsún 9 órától Tornavölgyi Krisztián érseki irodaigazgató misézik, 11 órától pedig dr. Takáts István érseki általános helynök tart ünnepi szentmisét. Közreműködik a Magyar Honvédség Légierő Zenekara. Jó idő esetén a búcsúi szentmiséket a kegytemplom kertjében, a szabadtéri oltárnál tartják. Szeretettel várják a zarándokokat

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában