Gazdikereső

2022.08.22. 12:00

Szerető családra vágynak a Bogáncs Állatmenhely lakói

Fogadj örökbe egy kedves kutyust! Bemutatjuk Csikit, Villőt és Zsédát!

zaol.hu

Fotó: Illusztráció

Csiki

2021. januárjában született, ivartalanított keverék szuka. Az utcáról került a menhelyre, eleinte félelmében harapott, de sokat oldódott. Aktív, pörgős kutya, aki nagyon szereti és igényli is az ember társaságát. Kiváló családi kedvenc lehet belőle, gyerekek mellé is örökbe fogadható, idősek mellé azonban nem ajánlott. 

Csikiből kiváló családi kutya lenne! Fotó: Bogáncs Állatmenhely
 

Más kutyákkal kijön, de mind kanokkal, mind pedig szukákkal domináns, így egyedüli kutyának ajánlott, olyan családban ahol keveset lenne egyedül. Cicákat nem tolerálja. Pórázon szépen sétál. Részletek itt.

Villő

2014. júliusában született, ivartalanított német juhászkutya keverék szuka. Zalaszentivánról, gazdája betegsége miatt került a menhelyre. Rosszul viseli a bezártságot.

Villő egyedüli kutyának ajánlott Fotó: Bogáncs Állatmenhely
 

Nem volt kutyákhoz szokva, ám jelenleg egy kannal él együtt kennelben, de etetéskor ki kell kötni mert félti az ételét. Inkább egyedüli kutyának javasolt, akár kezdő kutyatartóknak is. Részletek itt.

Zséda

Zséda egyéves ivartalanított ridgeback keverék szuka. Gyepmester fogta be. Fajtájából adódóan határozott, domináns, de kifejezetten emberközpontú, szeretni való kutya. 

Zséda imád sétálni Fotó: Bogáncs Állatmenhely
 

Tapasztalt, határozott gazdi mellett kiváló családi kutya lehet belőle, gyerekek mellé is kiváló választás, de idősek mellé nem ajánlott, ahogy kezdő kutyatartóknak sem. Kanokkal jól kijön, szukákkal a viszonya egyelőre ismeretlen. Pórázon szépen sétál, szereti, ha foglalkoznak vele. Részletek itt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában