Személyi edző is rendelkezésre áll

2022.08.03. 16:00

Megnyílt a konditerem, hintákat újítottak fel Murakeresztúron

A pandémiás korlátozások után augusztusban újra megnyitották a Murakeresztúri Sportegyesület konditermét és a gyerekek örömére új beülőket is kihelyeztek a település játszótereinek hintáira.

Horváth-Balogh Attila

A konditerem a nyár utolsó hónapjában 13 napon át lesz nyitva

Forrás: ZH Archívum

Mint azt Polgár Róbert polgármester, a sportegyesület elnöke elmondta: a konditerem a nyár utolsó hónapjában összesen tizenhárom napon lesz nyitva 16.00 és 21.00 között. A tizenhárom napból öt alkalommal csak a hölgyek használhatják, nyolc napon pedig csak a férfiak erősíthetnek majd kedvükre. Mint azt elárulta: minden hónapban előre megosztják majd az érdeklődőkkel a nyitvatartási napokat, amelyeket a személyi edző beosztásához igazítanak. Ez azt jelenti, hogy a nyitvatartási időben személyi edző áll rendelkezésre azok számára, akik igénylik.

– Minden sportolni szándékozó számára biztosítjuk továbbá az öltöző, a fürdő és a toalett használatát. Azt szeretnénk, hogy Murakeresztúron minél többen sportoljanak rendszeresen, minél többen éljenek egészségesen – szögezte le Polgár Róbert, aki más, szintén a testmozgás népszerűsítéséhez kapcsolódó kicsi, ám fontos fejlesztésről is ejtett szót.

– A régi és az új játszótéren is új hinta-beülőket szereltünk fel – árulta el a településvezető. – Az új játszótéren hiányzott a bababeülő, amit pótoltunk. A kollátszegi játszótéren pedig lecseréltük a régi beülőket, hogy újra biztonságosan használhassák azokat a gyerekek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában