Várják a tagokat és szimpatizánsokat soraikba

2022.07.22. 20:30

Országos tüntetéseket szervez a Mi Hazánk

A parlamentbe kerülését követően megerősödött a Mi Hazánk Mozgalom. Mindez a párt pénteki zalaegerszegi sajtótájékoztatóján hangzott el, ahol elmondták azt is, hogy nekiálltak a vidéki szervezetek megerősítésének.

Mozsár Eszter

A választásokat követő tisztújítások eredményeként Zala megyében az 1-es választókerületben (Zalaegerszeg és térsége) Farkas Attila, a 2-es választókerületben (Keszthely és térsége) Kiss Ferenc, a 3-as választókerületben (Nagykanizsa és térsége) Hokker Tibor lett az elnök. Megyei elnöknek Kiss Ferencet választották. 

Minden választókerületi elnök feladata az európai uniós és a 2024-es önkormányzati választásokra való felkészülés, amihez meg kell erősíteni a szervezeteket, főleg vidéken, emellett új szervezeteket kell létrehozni, mondta a megyei elnök. Ez azt jelenti, hogy a párttagok mellett szimpatizánsokat is vár soraiba a Mi Hazánk, a szándékot egyrészt személyesen lehet jelezni vagy a párt honlapján lehet jelentkezni. Párttaggá kettő választókerületi elnöki ajánlás birtokában válhat valaki. 

Ahogy arról már beszámoltunk, augusztus 1-jétől országos tüntetéseket szerveznek a rezsimegszorítások ellen, valamint a KATA-károsultak ügyében. Augusztus 4-én, csütörtökön Zalaegerszegen a Dísz téren várják a tiltakozókat. A megyeszékhelyeken a Mi Hazánk Mozgalom országgyűlési képviselői szólalnak majd fel. Kiss Ferenc hozzátette, a KATÁ-sokat segítendő jogászaik olyan nyomtatványt készítenek, amit személyesen adhatnak majd be az Alkotmánybírósághoz.  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában