Siker

2022.04.12. 14:46

Az Ady-iskola nyerte a 24 órás vetélkedőt

A Zalaegerszegi Ady Endre Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola gimnazista, Árkádia nevű csapata nyerte az idei 24 órás „Aludj máskor” országos vetélkedőt, így az elmúlt évek során már a harmadik kupát hozhatták el szombaton a sportcsarnokból.

Mozsár Eszter

Bodorkós Marcell, Kulcsár Dóra és Lóránt Barbara a színházból kölcsönzött jelmezzel Fotó: Katona Tibor

A tanári kar, köztük Budai Tibor teljes mellszélességgel segítette a felkészülést, ami idén csupán másfél hét volt – tájékoztatta lapunkat Czigány László igazgató, aki egyben igazgatói dicséretet ígért az ügyes gyerekeknek ottjártunkkor.

 

A többiek nevében a végzős Bodorkós Marcell (DÖK-alelnök) és Kulcsár Dóra (DÖK-elnök) csapatkapitányok és az először induló Lóránt Barbara mesélt a közösségformáló vetélkedőről. Marcell és Dóra négy éven át volt része a csapatnak, így nagyban meghatározta diákéveiket a vetélkedőn való részvétel. Tavaly online bonyolították a rendezvényt, ám most végre személyesen találkozhattak régi-új ismerőseikkel, vetélytársaikkal.

 

Nagyon szoros volt végig a verseny, s ezúttal inkább a kreatív és sportfeladatok voltak túlsúlyban. Becsülettel kitartottak, s egy percre sem hunyták le szemüket, mondták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában