Évgyűrűk Nyugdíjas Klub

2022.03.09. 07:00

Az idei első rendezvényen, új helyen, a hölgyeket köszöntötték Csácsbozsokon

A csácsbozsoki Évgyűrűk Nyugdíjas Klub az idei év első rendezvényét tartotta a városrész új közösségi házában kedden délután.

Győrffy István

A csácsbozsoki Évgyűrűk Nyugdíjas Klub az idei év első rendezvényét tartotta a városrész új közösségi házában kedden délután. 2021. őszén, a Keresztury Dezső VMK intézményéhez került a régi csácsi iskola egyik épülete, ahol a városrész civil szervezetei és klubjai új otthonra találtak. A felújítás után szépen berendezett helyiségekben első összejövetelük alkalmával hangulatos nőnapot tartottak, a férfi klubtagok ünnepi műsorral köszöntötték fel hölgy társaikat

Forrás: Győrffy István / Zalai Hírlap

2021. őszén, a Keresztury Dezső VMK intézményéhez került a régi csácsi iskola egyik épülete, ahol a városrész civil szervezetei és klubjai új otthonra találtak. A felújítás után szépen berendezett helyiségekben első összejövetelük alkalmával hangulatos nőnapot tartottak, a férfi klubtagok ünnepi műsorral köszöntötték fel hölgy társaikat. Szabóné Ibolya klubelnök a rendezvény kezdetén örömmel tudatta, hogy az új „otthonukban” minden megvan ahhoz, hogy tartalmas klubéletet élhessenek és számos rendezvénnyel színesítsék a városrész kulturális életét. Örömmel köszöntötte Varjasi Gábort, az Évgyűrűk Dalkör vezetőjét, aki hosszú betegség után a mai rendezvényen jelenhetett meg először a társak között, s egyúttal megköszönte a Gábort helyettesítő Lőrincz Kálmán munkáját, aki továbbra is segítségére lesz a klubnak, illetve az énekkarnak. Ezt követően Bálin Zoltán köszöntötte a hölgyeket, s a klub férfikoszorúja meglepetésműsorral kedveskedett hölgytársaiknak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában