Frissen Zalából

2022.02.10. 15:00

Receptversenyt hirdettek Nagykanizsán Rákhely Árpád szakoktató emlékére

A február 24. és 26. között Nagykanizsán megrendezendő 14. Országos fánkfesztivált szervező VOKE Kodály Zoltán Művelődési Ház a tavaly elhunyt Rákhely Árpád szakoktató, örökös zsűrielnök emlékére receptversenyt hirdetett.

Benedek Bálint

Forrás: Szakony Attila / Zalai Hírlap

Kámánné Szép Terézia az intézmény igazgatója elmondta: a fesztivál szervezői mindig számíthattak a szakoktató jó ötleteire és segítségére. Ezért a tiszteletére szervezett receptversenyre érkező finomságok leírásával és fényképeivel az idei fesztiválra összeállítandó kiadványukat gazdagítanák.

 

– Jó lenne, ha minél többen, magánszemélyek küldjék el az ötleteiket vagy a nagyszülők receptjeit az intézményünknek a [email protected] címre február 20-ig – folytatta. – A fesztivál honlapjára az összes beérkező receptet feltöltjük, hiszen szeretnénk megmutatni a látogatóinknak, hogy a zalaiak készítik a legfinomabb fánkokat. Várunk recepteket a hagyományos édességek mellett akár a különleges táplálkozási igényeket kielégítő kategóriában is. Ezek közül a legeredetibb és legjobb leírások bekerülnek a fesztivál nyitónapján, február 24-én (csütörtök) bemutatandó könyvbe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában