Béres Csepp az egészségügyi dolgozóknak

2022.02.15. 13:14

Immunerősítő adományt kapott a Zala Megyei Szent Rafael Kórház

A Béres Gyógyszergyár - a COVID-betegek ellátásában résztvevő egészségügyi dolgozók támogatására - immunerősítő Béres Csepp készítményeket adományozott, az OKFŐ koordinálásában - közölte Facebook oldalalán a Zala Megyei Szent Rafael Kórház.

zaol.hu

Fotó: Partics Andrea

A kórház és annak irányítása alá tartozó két intézmény, összesen 800 darab Béres Cseppben részesült, melyből 160 db-ot a keszthelyi, 80 db-ot pedig a hévízi kórházának adnak át. A fennmaradó 560 db készítményt a zalaegerszegi intézmény dolgozói között osztották szét.

"Az ágy melletti COVID-ellátást végző osztályok munkatársai az évek során számos adományt kaptak. Emiatt - a változó személyi állománnyal dolgozó - COVID-Pulmo dolgozóin túl, elsősorban azoknak a kollégáknak juttattunk a készítményekből, akiknek a járvány miatt megsokszorozódtak a feladataik, de munkájuk nem került reflektorfénybe és az eddigi adományokból csak csekély mértékben vagy egyáltalán nem részesültek. Így esett választásunk a radiológia, a sürgősségi betegellátó, a patológia, a pszichiátria, a krónikus belgyógyászat, az infekciókontroll és a számos adminisztrációs terhet viselő héttérterület dolgozóira." - fogalmaz posztjában a kórház.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában