Frissen Zalából

2021.12.08. 07:00

Zalai Hírlap-előfizetése most milliókat érhet!

Indul a Gyűjtse a milliókat! című nyereményjátékunk előfizetőink részére.

ZH

Forrás: Shutterstock

Hűséges előfizetőinknek indítjuk el a Gyűjtse a milliókat! nyereményjátékunkat, amelyen a fődíj ötmillió forint. További értékes nyeremények: 5 darab egymillió és 25 darab százezer forint értékű vásárlási utalvány és 25 wellnesshétvége. Aki rendelkezik érvényes − a játék kezdetét követően minimum három hónapra szóló − Zalai Hírlap-előfizetéssel, részt vehet a játékban. December 10-i lapszámunkban jelenik meg a játékszelvény, majd december 11-étől tizenhárom héten keresztül, tizenháromszor a milliós kupon. Ezeket a játékszelvény megfelelő helyére kell felragasztani, összesen öt darabot. Az esélyeket meg is lehet duplázni, mert játékszelvényből és milliós kuponból is több jelenik meg, így duplán pályázhat a játékra, aki megtalál az összes játékszelvényből kettőt, valamint a kuponokból legalább kétszer 5 darabot.

A játékszelvényt a felragasztott milliós kuponokkal 2022. március 14-ig kell beküldeni a 3501 Miskolc, Pf. 178. címre. A borítékra rá kell írni: Gyűjtse a milliókat! Aki még nem előfizető, még nem késő változtatnia ezen, s akkor részt vehet a játékban.

A sorsolás 2022. március 29-én 10 órakor lesz Veszprémben, közjegyző jelenlétében. A részletes játékszabályzat a mediaworks.hu/ jatekszabalyzat oldalon olvasható.

Kiemelt képünk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában